0-9
0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
   : 60988  , 7466 
:    
:. 2008. Olta Boka Zemren E lame peng.

() «Olta Boka Zemren E lame peng»

Ora si zemr troket
Ora e mendur rend, akrepa nuk ka
Kohn vodhe ti nga jeta ime
Bora e zerit tnd mbi zemrn time ra
Mbuloi strehn e fundit t dashuris

Ha... ha...

Dhe ndalen akrepat atje

Dit pas dit, ne
Rrahje pas rrahje, m kot kerkuam
Or e prkryer
Nj zemr jo kurr s‘mund t jet

Nat pas nat, ne
Rrahje pas rrahje, ne t larguar
Por jo, nuk mundm But
Se zemrn t dy e lam peng

Ah...

Ora si zemr troket
Ora e mendur rend, akrepa nuk ka
Kohn vodhe ti nga jeta ime

(Bora e zerit tnd) mbi zemrn time ra
Mbuloi strehn e fundit t dashuris

Ha... ha...
Dhe ndalen akrepat atje

Dit pas dit, ne
Rrahje pas rrahje, m kot kerkuam
Or e prkryer
Nje zemr jo kurr s‘mund t jet

Nat pas nat, ne
Rrahje pas rrahje, ne t larguar
Por jo, nuk mundm
Se zemrn t dy e lam peng
Ha... ah... ha ha ha... ha...

Rrahje pas rrahje, ne t larguar
Por jo, nuk mundm
Se zemrn t dy e lam peng
Ha...© 2009 — 2019 www.rulyrics.ru.